doelbewust

Filter Me Niet heeft een concrete tool ontwikkeld om makers en online platformen bij elkaar te brengen: de “upload doelbewust” wizard. In drie eenvoudige, snelle stappen genereert de wizard voor de maker een beknopte intentieverklaring.

Plak deze tekst bij je bestand op het platform zodat direct duidelijk is hoe jij als maker van het werk in de wedstrijd staat.

Wordt het bestand door een uploadfilter geblokkeerd dan kan er een discussie volgen over de intentie van de uploader, de richtlijnen van het platform, de wetgeving en de rol van geautomatiseerde filters die (on)terecht werken van makers blokkeren.

Instructie

In deze video leggen we je de stappen uit. De wizard die we gebouwd hebben is volledig functioneel alleen nog niet geintegreerd op (bekende) mediaplatformen. 

Gebruik mij! Gebruik de tool zovaak als je wil om korte intentieverklaringen te genereren die je bij je werk plakt op YouTube, Vimeo, Flickr, Facebook, etc.

Kopieer mij! Wil je de code van de wizard om je eigen variant te bouwen, de wizard te vertalen of op je eigen platform te integreren? Dat kan, het is open source en de broncode vind je hier op Github.